Monthly Magic Box

IMG_1913
IMG_8379
IMG_8480
IMG_9856
IMG_1738


Zou jij elke maand wel een verrassingpakketje willen ontvangen dat meer magie en blijdschap in je leven brengt? Dat kan vanaf nu!

Elke maand stel ik pakketjes samen waarin steeds weer een nieuwe verrassing zit.

Dat zal meestal iets zijn dat ik zelf met liefde heb gemaakt, misschien een doe-het-zelf-pakketje, of iets dat met zorg uitgezocht is voor jou. Het varieert, en je zult na het ontvangen van deze pakketjes nog meer op de hoogte zijn van wat ik zoal te bieden heb.

Het is ook een prachtig cadeau dat je jezelf of iemand anders kunt geven.

De prijs van de inhoud varieert, maar uiteindelijk is de totale waarde meer dan wat jij ervoor geeft. Je sluit als het ware een abonnement af voor 6 maanden, beginnend in januari 2022 en eindigend in juni 2021. Uiteraard kan dit weer verlengd worden.

Ben je net te laat? Kijk dan onderaan voor de mogelijkheden.


Du voel jij dat je elke maand van de rest van dit jaar een cadeautje in je brievenbus wilt ontvangen? Kun jij wel zo'n positieve boost gebruiken?

Een cadeau vol liefdevolle, magische energie?

Wil jij dat gevoel van elke maand een verrassing uit kunnen pakken en verwonderd raken?

Een schatkistje te openen als het ware? Voel jij dat je dit wilt? En vertrouw je erop dat ik dit met de beste liefdevolle intenties samenstel?


Stuur dan een mail naar info@atelier-mijnhemel.nl met jouw naam en adresgegevens en geef aan dat je 6 maanden lang de monthly magic box wilt ontvangen.

Geef ook even door wat jouw favoriete kleuren zijn.

Ik stuur je dan per mail de verdere gegevens.


De prijs is 29,50 per maand als je inschrijft vanaf juli en dat is incl. de verzendkosten binnen Nederland.

 

Wil je later instappen (dus na januari 2021) of eenmalig een 'magic box' bestellen is dat ook mogelijk, dan wordt de prijs 34,50 per maand.