Over Audrey persoonlijk


Ik, Audrey, ben in de eerste plaats een trotse moeder van een zoon & dochter en getrouwd met mijn grote liefde, Dick. 

Ik geniet enorm van de natuur, met een grote voorliefde voor zee, bergen, watervallen en bossen.

Ik ben regelmatig in onze (moes)tuin te vinden, waar ik heerlijk bezig kan zijn met bloemen en kruiden. Daarnaast ben ik kunstzinnig, kleurrijk, enthousiast, positief ingesteld, spiritueel, ondernemend en ik reis graag af naar krachtplekken in de natuur.

Ik hou van het creatieproces en vind het heerlijk om nieuwe ideetjes uit te werken.

Ook ga ik nieuwe uitdagingen niet uit de weg! 

Over Audrey qua werk

Ik hou me graag bezig met schilderen, vilten, fotograferen, tuinieren, boetseren, bloemcreaties maken, medicinale olie/zalfjes maken met bloemen & kruiden uit de tuin, maar ook met interieurstyling. Verder hou ik van lezen, orakelkaarten leggen, muziek luisteren, dansen, schrijven en journallen.

Ik heb een grote voorliefde voor elfen en natuurwezens, draken, vlinders, vogels etc. Ik reis graag naar plekken waar deze energie te vinden is.

Ik kan ook heel goed genieten van gewoon 'zijn', zonder iets te hoeven of moeten doen.


Ik heb mijn diploma behaald aan het Nimeto en ben daarna naar de Kunst Academie gegaan.  (Willem de Kooning in Rotterdam)


Ik heb jaren gewerkt in winkels en een interieurzaak waar ik veel ervaring op heb gedaan in de omgang met mensen. Daarnaast kon ik mijn creativitiveit uiten door het (re)stylen en etaleren. Ook schilderde ik al graag in mijn vrije tijd.

Een eigen onderneming starten was altijd al een droom van mij!

In 2010 ben ik begonnen met het opzetten en runnen van de webwinkel Dreumesdromen. 

Ik wilde heel graag weer meer creatief bezig zijn, dus zijn Dick en ik een eigen lijn gestart met artikelen voor op kinderkamers. We hebben samen regelmatig op leuke markten gestaan zoals de Swan market etc.

Sinds juni 2013 ben ik regelmatig creatieve workshops gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen.


De nieuwe naam Atelier Mijn Hemel werd geboren. Dit heb ik drie jaar gedaan vanuit mijn Atelier.

Vanaf oktober 2016 ben ik dat op locatie gaan doen. In 2017 ben ik de samenwerking aan gegaan met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een basisschool en een VMBO waar ik een divers aanbod voor samen gesteld heb qua creatieve workshops. Ik heb veel ervaring opgedaan in het geven van workshops aan alle leeftijden tussen 2-82 jaar. 


Vanaf september 2021 heb ik de keuze gemaakt om niet verder te gaan met het geven van kinderfeestjes.

Vanaf dit moment ben ik me meer gaan richten op mijn kunst en wat er door mij heen wil stromen.

Spiritualiteit krijgt een steeds grotere rol in mijn werk, waarbij ik ook boodschappen door mag geven aan mensen via channelings. Mijn werk verhoogt de trilling in een ruimte en helpt mensen weer contact te maken met hun ziels verlangens. Ook begeleid ik mensen inmiddels via ondersteunende coaching sessies voor extra verdieping.

verhoogt de trillingOver Atelier Mijn Hemel

De naam is ontstaan door mijn overtuiging dat we zelf een groot aandeel hebben in het creƫren van 'onze hemel op aarde' door ons hart te volgen.

Met dit werk volg ik mijn hart, dus vandaar Atelier Mijn Hemel!


Ik maak zelf dus allerlei moois vanuit mijn hart & ziel. Vanuit het licht eigenlijk!

Mijn wens is om de wereld te vullen met de positieve, kleurrijke en lichte energie die mijn werk uitstraalt.

En dat kan in mijn geval op veel manieren! 

Ik werk graag met verf, vilt, wol, kralen, veertjes, hout of met andere natuurlijke materialen.


Ik richt me voornamelijk op wat er door mij heen wil stromen.


Door af te stemmen op de zielsenergie van mijn klanten, mag ik iets doorgeven wat op dat moment belangrijk is voor diegene. Dit gaat altijd alleen met toestemming, ik zal nooit zomaar ongevraagd afstemmen op iemand.


Ik vind het heerlijk om liefdevolle creaties,  kleur, vrolijkheid, troost, inzicht of lichtpuntjes te verspreiden! 

Daarnaast begeleid ik mensen via coaching sessies om weer in contact te komen met hun ziel en het lichte, het fijne in het leven. Maar ook door mijn andere werk stroomt de positieve energie

zoals door mijn handbeschilderde engeltjes, creaties met bloemblaadjes (op ansichtkaart), wolvilten vogeltjes en andere vilten creaties, schilderijen, memory/gift boxes, sieraden, dromenvangers, magic boxes, decoratieve hangers, skulls etc. Tevens maak ik schilderingen en decoraties in opdracht.