Over Audrey

Ik, Audrey, ben in de eerste plaats een trotse moeder van een zoon en dochter en getrouwd met de liefste man en mijn grote liefde, Dick. We houden van gezelligheid en zoeken graag de natuur op.

We zijn dan ook regelmatig in onze ((moes)tuin te vinden.

Daarnaast ben ik creatief, kleurrijk, enthousiast, positief ingesteld, spiritueel, natuurliefhebber, ondernemend en ik hou van nieuwe uitdagingen!

Ik hou me graag bezig met schilderen, vilten, fotograferen, tuinieren, boetseren, bloemcreaties maken, medicinale olie/zalfjes maken met kruiden uit de tuin, maar ook met interieurstyling... Altijd bezig dus!


Ik heb mijn diploma behaald aan het Nimeto en ben daarna naar de Kunst Academie gegaan.


Ik heb jaren gewerkt in winkels en een interieurzaak waar ik veel ervaring op heb kunnen doen in de omgang met mensen. Daarnaast kon ik mijn creativitiveit  uiten door het (re)stylen en etaleren.

Maar een eigen onderneming starten was altijd al een droom van mij!


In 2010 ben ik daarom begonnen met het opzetten en runnen van de webwinkel Dreumesdromen.

Leuke dingen zijn hierdoor op ons pad gekomen.

Artikelen uit de webwinkel zijn vermeld in tijdschriften als Flow, Flair en Knippie. Ook prachtige blogs als Zilverblauw en Liefgeval hebben Dreumesdromen vermeld.

Daarnaast hebben we op markten gestaan zoals de Utrechtse fabriek, de Homemade Market en de Swan Market. Hier hebben we veel van geleerd en ook van genoten om daadwerkelijk in contact te komen met klanten. Ook hebben mijn man en ik een eigen lijn/label opgericht met artikelen voor op kinderkamers. (Dreamfactory)


Sinds juni 2013 ben ik regelmatig creatieve workshops aan volwassenen en kinderen gaan geven en verzorgde ik met veel plezier gezellige kinderfeestjes. Vandaar dat ik toen besloot de webwinkel op te geven om me hier volledig op te kunnen richten. Meer moois maken vanuit mijn hart en originele workshops en kinderfeestjes bedenken. En vanaf oktober 2016 ben ik dat gaan doen zonder eigen atelier en op locatie.

In 2017 ben ik de samenwerking aangegaan met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een basisschool en een VMBO waar ik een divers aanbod voor samen gesteld heb..


Vanaf september 2021 heb ik de keuze gemaakt om niet verder te gaan met het geven van kinderfeestjes. Vanaf nu richt ik me voornamelijk op mijn kunst en wat er door mij heen wil stromen. Spiritualiteit krijgt een steeds grotere rol in mijn werk, waarbij ik ook boodschappen door mag geven. Mijn werk kan de energetische trilling in een ruimte verhogen, waardoor een ruimte prettiger aan kan gaan voelen. Ook mag ik hiernaast mooie boodschappen doorgeven door channeling.

ook begeleid ik mensen via coaching sessies om weer in contact te komen met hun ziel en het lichte, het fijne in het leven.Over Atelier Mijn Hemel


De naam is ontstaan door mijn overtuiging dat we zelf een groot aandeel hebben in het creƫren van 'onze hemel op aarde' door ons hart te volgen.

Met dit werk volg ik mijn hart, dus vandaar Atelier Mijn Hemel!


En dat kan in mijn geval op veel manieren!  Bijvoorbeeld door het werken met verf, vilt, wol, kralen, veertjes, stofjes, lintjes, hout of het werken met andere natuurlijke materialen. Ik maak zelf dus allerlei moois vanuit mijn hartsenergie. Mijn wens is om de wereld te vullen met de positieve, kleurrijke energie die mijn werk uitstraalt.Ik richt me voornamelijk op wat er door mij heen wil stromen.

Mijn kosmische verbinding krijgt een steeds grotere rol in mijn werk, door lichtcodes, hoge frequenties,  waarbij ik ook gechannelde boodschappen door mag geven.

Ik vind het heerlijk om liefdevolle creaties,  kleur, vrolijkheid, troost, inzicht of lichtpuntjes te verspreiden! 

Daarnaast begeleid ik mensen via coaching sessies om weer in contact te komen met hun ziel en het lichte, het fijne in het leven. Maar ook door mijn andere werk stroomt de positieve energie

zoals door mijn handbeschilderde engeltjes, creaties met bloemblaadjes (op ansichtkaart), wolvilten vogeltjes en andere vilten creaties, schilderijen, memory/gift boxes, sieraden, dromenvangers, magic boxes, decoratieve hangers, skulls etc. Tevens maak ik schilderingen en decoraties in opdracht. Atelier Mijn Hemel komt heel soms ook op verzoek op een door jou gekozen locatie of aan huis om een creatieve workshop te verzorgen! 


  Nog vragen? Interesse in een samenwerking?

Neem gerust contact op via info@atelier-mijnhemel.nl.