Atelier Mijn Hemel

 voor creatieve workshops, kinderfeestjes en ander moois...

Mijn passie ligt bij het maken van mooie dingen, of het nou schilderingen zijn, creaties van wol/vilt, decoratieve items voor  kinderkamers, huizen, bedrijven of iets anders, ik doe het met veel plezier.

Ik werk graag in opdracht en werk dan met liefde jouw specifieke wensen uit.

Om je een beetje een idee te geven wat ik zoal maak en doe...

Opdrachten die ik reeds heb mogen uitvoeren zijn o.a. het decoreren van een spiegel met handgemaakte decoraties, het maken van (kinder)sieraden en decoratieve items voor de winkel Grachtenpracht, muurschilderingen, schilderingen voor een kinderdagverblijf, decoreren van etalages, accessoires zoals tasjes en haarspeldjes voor de kinderkledingzaak DJ KIDS etc.

Dus ben jij op zoek naar een origineel en uniek ontwerp, neem dan gerust contact met mij op om over de mogelijkheden te praten!

info@atelier-mijnhemel.nl

De schilderingen zijn mijn interpretaties van wat ik, Audrey, zie in mijn droomwereld.

Vandaar de naam Audreaming.

Ik gebruik voornamelijk heldere kleuren en verwerk ook graag bladgoud/zilver.


Vaak zijn het dieren of verschijnselen uit de natuur die me inspireren. De composities ontstaan meestal vanzelf.


Uiteraard werk ik ook in opdracht. Dat kan op doek,op een muur, op houten panelen, deuren, maar ook op keramiek of andere materialen. Ook leuk zijn de beschilderde bordjes voor een geboorte of trouwerij. Doordat er van alles maar 1 is, blijft het uniek en origineel! Er is dus veel mogelijk!


Ik maak ook schilderijen met wolvilt en stof.


Als je meer informatie wilt, neem dan gerust contact met me op!Dreamfactory, ons eigen handmade label, is ontstaan door het bundelen van onze krachten.

Door de combinaties van het werken met hout (Dick) en het beschilderen plus het verwerken van vilt (Audrey) ontstonden er leuke nieuwe producten en gaandeweg ontstonden er maar meer en meer...


Fleurige krukjes, wandkastjes om eindeloos mee te decoreren, wandpanelen met inspirerende teksten, robots, dromenvangers, vrolijke popsedijntjes, wolkenplankjes, wollen decoratieslingers en nog meer...


De kenmerken van mijn werk zijn:

kleurrijk, vrolijk en soms sprookjesachtig...


De artikelen die vanaf nu gemaakt worden zullen vanaf nu het label Atelier Mijn Hemel krijgen!


Mijn werk


Naast dat ik het erg leuk vind om voorbeelden te bedenken en te maken voor de workshops zijn er nog veel meer creatieve bezigheden die me blij maken.

Ik hou me graag bezig met het beschilderen van allerlei objecten, vilten, boetseren, fotograferen,  frutselen met stofjes, meubeltjes opknappen, sieraden maken, decoratieve items vervaardigen zoals hangers en dromenvangers en ga zo maar door.

Ik maak het allemaal met veel plezier en liefde!

Neem vooral een kijkje bij de foto's met voorbeelden om een beeld te krijgen van wat ik zoal maak!


Deze site is gemaakt door Audrey Heikoop-van den Hurk

Niets van deze site mag gebruikt worden zonder toestemming!