Atelier Mijn Hemel

 voor creatieve workshops, kinderfeestjes en ander moois...

Over Atelier Mijn Hemel

Atelier Mijn Hemel dat ben ik, Audrey.

De naam voor het atelier is ontstaan door mijn overtuiging dat we zelf een aandeel kunnen hebben in het creëren van 'onze hemel op aarde' door ons hart te volgen.

Met dit werk volg ik mijn hart, dus vandaar Mijn Hemel!


En dat kan op vele manieren!  Bijvoorbeeld door het werken met vilt, wol, kralen, veertjes, stofjes, lintjes, hout, verf of het werken met andere natuurlijke materialen. Ik maak zelf dus allerlei moois. Daarnaast geef ik ook workshops om dit fijne gevoel van creatief bezig zijn te delen.

Ik verzin telkens weer leuke bezigheden voor de workshops die gevolgd kunnen worden.

Het zijn altijd de mensen en kinderen die met een blij gevoel naar huis gaan, die me doen inzien hoe leuk het is om dit werk te kunnen doen. Tijdens de workshops voor volwassenen en kinderfeestjes probeer ik een gezellige, ongedwongen sfeer te creëren waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en iets te maken waar zij zelf trots op kunnen zijn. De creativiteit kan vrij geuit worden!

Sommigen hebben wat meer begeleiding nodig en bij anderen stroomt het vanzelf. Op deze site staan allerlei foto's van resultaten zodat je kunt zien wat er de afgelopen jaren zoal is gemaakt tijdens de workshops.

Vanaf 2016 werk ik alleen nog op een door jou gekozen locatie, of ik kom aan huis of in sommige gevallen geef ik bij bij mij thuis een workshop! Via de FB pagina blijf je op de hoogte!


Voor meer informatie en aanmelden kan er gemaild worden naar info@atelier-mijnhemel.nl of via het inschrijfformulier


Mijn Hemel wat gezellig!Over mij

Ik, Audrey, ben in de eerste plaats een trotse mama van een zoon en dochter en getrouwd met een fijne man, Dick.

Daarnaast ben ik creatief, kleurrijk, enthousiast, positief ingesteld, ondernemend en ik hou van nieuwe uitdagingen!

Ik hou me graag bezig met schilderen, vilten, fotograferen, boetseren, frutselen met stofjes en lintjes, het opknappen van oude meubeltjes en ga zo maar door... Altijd bezig dus!


Ik heb mijn diploma behaald aan het Nimeto en ben daarna naar de Kunst Academie gegaan.

Momenteel volg ik een cursus creatieve therapie.


Ik heb jaren gewerkt in winkels en een interieurzaak waar ik veel ervaring op heb kunnen doen in de omgang met mensen. Daarnaast kon ik mijn creativitiveit  uiten door het (re)stylen en etaleren.

Maar een eigen onderneming starten was altijd al een droom van mij!


In 2010 ben ik daarom begonnen met het opzetten en runnen van de webwinkel Dreumesdromen.

Leuke dingen zijn hierdoor op ons pad gekomen.

Artikelen uit de webwinkel zijn vermeld in tijdschriften als Flow, Flair en Knippie. Ook prachtige blogs als Zilverblauw en Liefgeval hebben Dreumesdromen vermeld.

Daarnaast hebben we op markten gestaan zoals de Utrechtse fabriek, de Homemade Market en de Swan Market. Hier hebben we veel van geleerd en ook van genoten om daadwerkelijk in contact te komen met klanten. Ook hebben mijn man en ik een eigen lijn/label opgericht met artikelen voor op kinderkamers. (Dreamfactory)


En toch mistte ik nog iets..

Het nog meer uiten en delen van mijn creativiteit in de allereerste plaats!


Sinds juni 2013 geef ik al regelmatig creatieve workshops aan volwassenen en kinderen en verzorg ik met veel plezier gezellige kinderfeestjes. Vandaar dat ik heb besloten de webwinkel op te geven om me hier nu volledig op te kunnen richten. Meer moois maken vanuit mijn hart en originele workshops en kinderfeestjes bedenken. En vanaf oktober 2016 doe ik dat zonder eigen atelier en op locatie.

In 2017 ben ik de samenwerking aangegaan met kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, een basisschool en een VMBO waar ik een divers aanbod voor samen stel.Graag tot ziens!


Liefs Audrey

Deze site is gemaakt door Audrey Heikoop-van den Hurk

Niets van deze site mag gebruikt worden zonder toestemming!